Vendredi

Jag somnade igår och gömde ställa ett alarm så jag vaknade vid elva imorse. Åt en enkel frukost och gick sedan och hämtade N i skolan. Gjorde i ordning lunch åt honom och han åt utan problem! Vi gick sedan till skolan efter två avsnitt av Peppa Pig och allt fungerade problemfritt!
Jag gick hem och satte igång en tvättmaskin, strumporna var nästan slut så bäst att få det gjort haha. Jag mötte sedan upp Rike och vi kollade på resor vid Commerce och sedan tog vi spårvagnen till tågstationen för att kolla priser där. Just nu är planen Paris mellan 1-4 november men allt är så dyrt. Både hennes och min värdfamilj ska bort då och vi har valt att stanna hemma så Paris känns som ett bra alternativ!
Efter det, som var ett ganska misslyckat försök, åkte vi till Fnac för att kolla reseguider om Paris. Fnac är verkligen bäst. Vi satt och läste genom böckerna i drygt 40 minuter innan jag tog spårvagnen hem och hämtade N. Vi tog cykeln till parken och meningen var att vi skulle spela fotboll men det var för lerigt. Han badade utan problem och föräldrarna kom hem runt 18.30. Vi åt middag och sedan åkte de iväg på bio. N såg sedan Peppa Pig och är nu i säng. Ganska chill att vara barnvakt.

Bilden nedan; en bok på Fnac, "vackraste öarna i världen" typ och GOTLAND är med!


Kommentarer
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR