Le pain francais

Värdfamiljen kom hem från att ha handlat igår kväll och hade med sig detta. Jag kollade sedan när de gått och ja, ett vanligt rostbröd. No problems. Sen upptäckte mina ögon något. Brödet håller i 23 dagar! Undrar hur många kilo konserveringsmedel det innehåller. Kände på en skiva också, kunde varit bakat för någon timma sedan, kändes så färskt. Alltså va? Hur länge håller ett "normalt" bröd? Fem dagar, en vecka max? Nej men här, mer än tre veckor. Sjukt. EDIT: Upptäckte att det står "utan konserveringsmedel under datumet...


Kommentarer
Postat av: Anonym

vore intressant att läsa innehållsförteckningen :)

Svar: den kommer snart!!
/Mikaela Åhlén

2012-09-29 @ 12:54:53
Postat av: Rebecca

Mängder med socker istället kanske? ;)

Svar: haha ja troligen x)
/Mikaela Åhlén

2012-09-30 @ 14:10:19
URL: http://backaintepaback.bloggsida.se
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR