Fredag den 14/6-13

Jag vaknade 7.50, gick upp som vanligt och lämnade N i skolan. Jag åt sedan frukost och ringde mitt sommarjobb hemma på Gotland. Därefter fortsatte jag packningen som aldrig verkade ta slut och fortsatte att tvätta. Sedan var det dags att hämta N i skolan och han åt korv och pasta och jag åt sallad till lunch. Jag lämnade sedan honom i skolan och tog spårvagnen till Commerce där jag gick till Place Royale och mötte Rike. Vi gick till Monoprix där jag köpte lim för att kunna sätta på snäckor på N's present och sedan till det skandinaviska caféet då vi sa att vi inte kunde äta middag där på lördagen. Vi fortsatte och gick till Monoprix vid Galleries Lafayette där vi köpte vatten och saker för helgen och gick sedan till slottet där vi satt i gräset. Det var så varmt så vi låg och halvsov i gräset. Roligaste var när vi upptäckte att det var 10 stycken danskar bakom oss, satt och försökte förstå vad de sa jättelänge. Jag tog sedan spårvagnen hem och hämtade N i skolan och vi gick till parken direkt.
När han satt och åt sitt mellanmål kom några pojkar i åldern 4-5 år och frågade om de kunde leka med N och jag sa att för mig gick det bra och om N ville så var det inga problem, han skulle bara äta sitt mellanmål först. De kallade mig MADAME och niade mig, sjukt :)))) När N och jag gick hem så gick vi en annan väg och när vi kom till vår gata så mötte vi pappan. Utanför huset när vi kom dit vid 18.40 så kom även mamman hem. Så då hade jag jobbat klart! Jag packade lite och skypade med bror och till middag åt vi sedan kokoskyckling med ris.

Jag fixade mig sedan för kvällen och mötte Rike som varit barnvakt vid 23.15 vid Commerce. Vi gick och satte oss vid slottet och satt där ett tag innan vi gick till Lieu Unique för att ta ett sista kort i fotoautomaten. Runt 00.45 gick vi till klubben Le Castel som vi aldrig varit på. Vi stod på listan och var där en kort stund, var inte så kul så vi gick till Lieu Unique igen och var där tills det stängde vid 02.30 och därefter gick vi mot Commerce där vi träffade Alex, Leemart och Daniella. Vi följde med dem till Josephs lägenhet där vi stannade tills 04.15. Vi träffade bland annat Mirna och några andra, totalt var vi väl 10-12 stycken så vi dansade och sjöng till classics och hade roligt. Vid 4.15 sa vi hej då och jag cyklade hem i regnet, min sista fredag i Nantes tillbringades med kära vänner. Jag så dock ut som en blöt katt när jag kom hem.

Jag såg den här annonsen vid en busshållplats, så häftigt att Macklemore & Ryan Lewis skulle till Nantes samt Mika!

Kommentarer
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR