Lördagen den 2 mars

Jag vaknade vid nio-tiden, hörde att värdfamiljen var vaken och att pappan sa "N, var tyst, Mikaela sover." Jag somnade om och vaknade vid tio igen, efter 10,5 timmes sömn. Jag gick upp och åt frukost, mamman åkte till valpskolan med valpen och jag duschade och fixade mig sedan i ordning. Jag var sedan på mitt rum, pappan sa att han skulle till Carrefour med N och undrade om jag ville ha något, non merci sa jag. Han och N gick på promenad och jag var hemma. De kom tillbaka och frågade om jag ville äta lunch med dem men jag sa tyvärr, jag skulle strax till Rike. Rike skrev till mig på Whatsapp att hennes värdfamilj hade åkt till München så hon hade huset själv så jag tog spårvagnen och tog sedan bussen från Carrefour Market till henne. Jag var där runt 13.50 och vi sågs för första gången på drygt en vecka. Vi hade mer än vanligt att prata om, hon berättade om sina universitetstest och jag om veckan i Paris.
Vi såg sedan Gossip Girl på franska på tv, hängde, drack te och så. Bara tog det lugnt. Vid 16.50 tog jag bussen till centrum när hon gick till sitt gym och jag gick till H&M i centrum där jag hittade en svart tshirt med "strasstenar" på axlarna för 14,95euro. Jag handlade sedan lite tråkiga nödvändigheter på Super U. Därefter vid 18-tiden tog jag bussen hem.

Jag var hemma runt 18.10 och sa hej till värdfamiljen, lämnade mitt tyska mörka fullkornsbröd som Rike hade gett mig eftersom jag saknar mörkt bröd, och gick sedan upp till mig. Packade ihop massa saker i tvä väskor och vid 18.45 gick jag igen, sa till värdfamiljen att jag skulle åka till Rike och även sova över där. De sa att de skulle till Noirmoutier dagen efter och att de skulle smsa mig och kolla om jag ville med. Jag sa då att vi hade tänkt på att åka till Pornic... Kändes "dåligt" att säga det när de frågade om jag ville med dem på utflykt... :(
Jag tog bussen till en Rond-point längre bort, bytte till bussen som går till Rike och gick sedan till Carrefour City som ligger vid henne. Jag var vid henne runt 19.30, vi åt middag - galettes med ost, skinka och ägg samt en efterrättscrêpe med kastanjkräm och drack vin till. Vi såg sedan en snabb resumé av Melodifestivalens andra chans och kollade sedan på Youtube och Rike visade mig massor av bilder från hennes dator. Vid 23.00 frågade jag om vi skulle ut, Rike undrade om jag var "motiverad" och jag sa ja. Vi fixade oss och vid midnatt tog vi bussen till centrum. Haha fulla fransmän på bussen som ropade "la blonde" hela tiden. De kastade en mössa mot oss och den ramlade under ett säte, de frågade oss om vi sett den och vi sa nej. Vi sa att vi inte pratade franska och de försökte på urkass engelska med fransk brytning. En av dem frågade sina kompisar vad mössa heter på engelska och de sa "hat" men de uttalade det som "hâte" haha.
Vi gick av vid Saint-Pierre och gick till Le Marlowe men det var för tidigt, klockan var bara 00.45. Vi gick sedan till en nattaffär, satte oss sedan nära Galleries Lafayette på en stenbänk. Det kom sedan två killar, för att göra en rätt lång historia kort så visade det sig att de var från England och Spanien och att de var Au Pairer!! Den ena var den före detta och den från England var den nya. Så kul. Vi pratade en del och de undrade om vi visste någon bra klubb och vi tog med dem till Marlowe där vi mötte Kensie, Mirna, svensken Jack och två andra. Vi dansade där från 01.15, alla drog förutom jag, Rike och Kensie vid 2.15. Vi stannade kvar en timme och vid 3.20 gick vi till bussen. Tog bussen hem till Rike, var där runt 3.50 och somnade runt 4.50. Lika rolig kväll som alltid!

Middagen!

Haha ja här satt vi på stenbänken, övesta bilden är från samma plats.

Le Marlowe. Vissa fall, så himla typisk svensk klubbmusik, andra fall, 60,70,80,90-tal. Men en av de bättre klubbarna!


Kommentarer
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR