Igår måndag

Orkade bara inte blogga igår...
Jag visste att jag behövde vakna runt 8.15, för att sedan vara vaken om mamman kom hem för att N inte fick vara i skolan på grund av vattkopporna. Jag var nog halvt vaken när hon knackade på min dörr 8.20, sa väldigt ursäktande om det var möjligt att jag kunde vara hemma med N. Det verkade som han hade ögoninflammation. Jag sa självklart ja och hon sa att hon skulle komma hem till lunch för att åka till doktorn med honom och på så sätt skulle jag kunna gå till franskakursen. Snällt!
N sov fortfarande så jag gick in till mig, 8.50 hörde jag gråt från hans rum och han ropade på mamma. Jag gick in till honom och satt och pratade med honom, tog ett tag innan han lugnade ned sig. Rätt roligt, jag sa: men annars kanske jag åker till Sverige nu direkt?
Så reste jag mig och han började gråta ännu mer, "åk inte!!" söt. Vi gick sedan ned och han var på väldigt bra humör. Han såg "Bilar 2" medan jag åt frukost. Runt halv elva blev det påklädning och det tog ett väldigt bra tag... Sedan tandborstning utan problem. Han lekte under resten av förmiddagen och jag fixade lunch sen. För honom blev det pasta och ost och för mig gårdagens spagetti bolognese. Han åt väldigt bra!
Mamman kom hem runt 13.15 och efter en del prat så kom vi fram till att jag inte kunde gå på franskakursen. Hon hade ett möte vid 15 och min franska är 13.50-15.50. Hon och N gick till Apoteket och hon konstaterade att han lätt hade kunnat gå till skolan... Hon åkte vid 14.30 och efter det sov även N till klockan 16.30 då jag väckte honom och efter en hel del tjafs från hans sida så åkte vi till Mediateket (som ett bibliotek). Lämnade böcker där och passerade sedan en julmarknad. Åkte spårvagnen hem och jag berömde honom massa. Allt hade gått så så bra!! Han hade varit så snäll och trevlig :]
Vi kom hem sent 18.20 och då var pappan hemma. Jag frågade om N skulle bada eller duscha (pga vattkopporna) och pappan sa duscha och det brukar vara problematiskt så pappan gjorde det så jag pausade bara på mitt rum. Skönt med liten paus! Mamman kom hem 18.50 och vi åt stekt squash och kycklingklubbor till middag. Trevlig stämning vid middagen! Jag berättade om problemet jag har med att inte veta vikten på min resväska då jag saknar en våg. Mamman sa att de hade en våg någonstans så hon sprang runt och letade efter den och hittade den till slut! Dock saknar den batteri vilket jag ska köpa. Jag gick upp till mig tidigt, 20.40 och tog det lugnt framför julkalendern och Revenge innan jag somnade runt 23.30


Kommentarer
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR