Söndag

Jag vaknade klockan 10.45, hade ställt alarm då. Var fortfarande välddigt trött efter att ha sovit dryga 5 timmar. Det var fortfarande väldigt tyst i huset, N sov och jag tror föräldrarna också gjorde det. En halv timme senare började det bli lite mer livat i huset och 11.30 gick jag upp och åt frukost. Har ingen aning om föräldrarna vet att jag kom hem runt fem imorse haha. Pappan sa "ca va?" på ett lite komiskt sätt så kanske.
Jag åt min frukost ensam vid köksbordet, något jag saknar med hemma är att äta frukost tillsammans, här äter jag alltid själv. Det är något jag ska göra när jag åker hem i jul. Familjen skulle till Pornic på utflykt eftersom det var fint väder idag, blå himmel, inga moln och 15 grader. Jag gick sedan upp till mitt rum, sa hej då när de åkte och tog sedan en dusch. Klockan två promenerade jag till närmaste Bicloo-stopp och tog en cykel därifrån och cyklade till stan. Det är nedförsbacke hela vägen så det gick fort, tog 5 minuter tror jag. Jag cyklade till Place Royale och mötte upp Rike och Johanna där. Vi pratade om kvällen och så innan Sara kom. Vi lämnade cyklarna och promenerade bara omkring, verkligen omkring, ingen bestämd plats vi skulle till. Efter ett rätt långt strosande och ett väldigt, väldigt långt letande efter ett café så bestämde vi oss för att gå till McDonalds, vi var smått hungriga och ville ha något varmt att dricka och de har ju te och kaffe? Haha! Vi satt och pratade i minst två timmar om verkligen allt och kom fram till att svenskar är väldigt besatta av att alltid äta kött/fisk till mat. Vi gick sedan till bion men ångrade oss, alla var trötta och orkade inte med en film så vi gick till Commerce istället och sa hej då till varandra. Jag tog spårvagnen hem och är nu hemma, skönt med en hel kväll hemma. Känns ännu (efter tre månader snart) en aning konstigt att vara hemma när man inte jobbar. Bara sitta på sitt rum och göra ingenting.

Place Royale, ovan och nedan.
Folk satt ute och åt på uteservering, mitten av november!!
De går verkligen all in med julen här, julbelysningen är uppe sedan tre veckor sedan ungefär och nu har även affärerna börjat julpynta! Här är en med en stor isbjörn i fönstret... Nedan är inne i butiken.
Dock känns det rätt konstigt med julbelysningen. Det är mörkt efter 18.30 här, det är cirka 15 grader minst och löven är fortfarande kvar på träden. Det är inte någon julkänsla direkt...

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Åh, gud vad fint det var inne i butiken! Och utanför också för den delen. Älskar isbjörnar, hihi.

2012-11-13 @ 09:56:42
URL: http://backaintepaback.bloggsida.se
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR