Lördagskvällen

Runt halv åtta tog jag spårvagnen till Commerce där jag skulle möta upp några kompisar. Jag mötte Julia (USA) där och vi väntade sedan i 40 minuter på de andra. Ingen dök upp. Vi gick sedan till ett Creperie, Creperie Saint Croix tror jag det hette och åt galette med emmentalerost, bacon och ägg, crêpe med nutella, en kopp med cider och te för 11 euro. Riktigt prisvärt!
Vi promenerade sedan runt i Nantes och letade efter en trevlig bar när vi till slut efter en hel del letande och irriterat promenerat i regnet, det har regnat hela dagen här, så hittade vi en underbar restaurant där vi drack rosé-vin från Loire. Detta kommer bli min nya favoritrestaurant, prisvärt och SÅ mycket gott. Le Select hette stället och alla åt så goda rätter. Runt klockan tolv tog jag spårvagnen hem efter en väldigt trevlig kväll. Fyra och en halv timme intensivt engelskpratande senare så är min hjärna lite trött, ikväll kände jag för att prata på engelska. Min franskahjärna behöver vila lite...

Bästa är att de dricker cider i muggar!
Galette.Crêpe med nutella.

Kommentarer
Postat av: Paulina Suonvieri

SV: tack så hemskt mycket mikaela! jag älskar dem med! ;D

2012-10-07 @ 09:31:43
URL: http://hundredkitchenstories.blogg.se/
Postat av: Cajsa FOTO

Hoppas du rösta på dessa och vill hjälpa mig. :D behöver 30 röster. hoppas du hjälper mig med det :) Du har röstat i en annan så tänkte om du ville hjälpa mig med :)

nr3
http://linneaphoto.blogg.se/2012/october/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment

och 8an
http://jojjjjohs.se/2012/october/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment

2012-10-07 @ 09:55:02
Postat av: junio

Sv: Tack! :)

2012-10-07 @ 10:06:43
URL: http://junio.blogg.se
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR