Gigantisk mataffär


Här har ni ingången till den GIGANTISKA mataffären E.Leclerc som vi besökte igår. Säkert 10 gånger så stort som ett normalt Ica Maxi. De har verkligen ALLT. Jag skulle till exempel köpa en penna till franskalektionerna. Liksom en penna, hur svårt kan det vara att hitta? Jag fick sån beslutsångest. Det fanns fler pennor att välja på än hela mejerihyllan i Sverige! Stört. Nämnde jag att jag och Rike spenderade mer än en timme där? Och vi missade mer än halva butiken. Såg inte godis, läsk, dricka, mejeri bland annat...

Hittade skorpor. Fanns också Pågens Krisprolls och på dem stod det: "From Sweden with love". Fint. Och dessa: "Svenskt recept."
Kassorna, tror det fanns minst 25 stycken.
Och alkohol-området i butiken ska vi inte prata om. Hur stort som helst.
Haha var tvungen. Duff öl från Simpsons!
Well it keeps on going...
Haha fanns hur mycket sånt här som helst! Färdigriven lök. Om man inte orkar/vill skiva själv så kan man köpa. Fanns sånt med alla grönsaker typ.De levde!

SE HINKEN MED POPCORN?!?!
Hur mycket skinka som helst. Två sådana här passager med skinka, totalt fyra stycken sidor.
Och alla tårtor och liknande, så billigt! Den här för typ 40 kronor. Det var allt från mataffären, var verkligen tvungen att lägga upp alla bilder. Rätt kul att ta kort i butiken, snacka om folk kollade!

Kommentarer
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR