Mercredi le 12 juin 2013

Jag vaknade straxt efter 7.50 och hörde att N inte var vaken. Han vaknade dock vid 8.30 när pappan skulle åka så jag gick up då. Vi åt frukost och sedan var det som alla onsdagar; påklädning, tandborstning och så. Det var också min sista onsdag, min sista heldag. Vi gick och tog spårvagnen vid 11.10, vid Commerce var det dock störningar i trafiken så vi gick till Place de Cirque där det gick en spårvagn. Jag lämnade N vid sporten för sista gången och satt utanför och väntade tills det var slut då vi gick och tog spårvagnen och åkte hem.
Till lunch blev det pasta med ratatouille och skinka. N sov sedan sin siesta och jag vilade också lite innan jag började med packningen. När han hade vaknat så gjorde vi chokladbollar tillsammans. Pappan kom hem vid 19.00 och mamman straxt därefter. Vi åt pizza med sallad till middag och efter det ägnade jag kvällen åt att packa då Rike var barnvakt. Jag somnade runt 23.30.

Mitt rum var ett enda stort packningskaos...

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!
Jag har en allmän fundering, och det är hur pass lätt det är att träffa andra ungdomar? Jag tänkte eftersom man ändå har lite ledig tid i veckan, och det kan ju vara roligt att fylla den med lite egna aktiviteter. Hur har du lärt känna andra ungdomar? Och är det då andra au pairer, eller är det fransoser?

Och en till fråga, ångrar du på något sätt att du inte åkte via en organisation? Jag tänker på ifall man skulle hamna hos en jättekonstig familj, så finns det ingen som "backar upp/stöttar" en (så som en organisation utger sig göra). Kändes det som en oro eller hur tänker du om det? Tack för en jättebra blogg!

Svar: Hej! Jag svarar på det i ett inlägg då det kan finnas fler som undrar samma sak :)
/Mikaela Åhlén

2013-06-28 @ 17:46:59
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR