Samedi le 9 mars

Lördagen då... Jag vaknade runt 9.30-tiden efter flera timmars sömn, gick ned och åt frukost och pratade lite med värdfamiljen innan jag gick upp till mig, duschade, fixade mig i ordning och så. Mamman bad mig runt 13-tiden om jag kunde ordna med foton från Paris-vistelsen och jag sa självklart. Jag fixade det och tog sedan spårvagnen till Bretagne. Jag ringde Sara och Rike och mötte Rike vid Place de Cirque och vi mötte Sara vid Promod-affären. Vi gick till H&M och jag köpte en vårjacka samt reklamerade en svart tshirt då stenarna på axlarna hade ramlat av efter att jag använt den en gång och tvättat den en gång men det gick på. Kändes bra att kunna reklamera på franska :] Vi gick i några butiker innan vi kände att det var för fint väder ute för att gå omkring inne så vi gick till Place Royale och njöt av solen.
Vi gick sedan till ett "sandwicherie" där vi köpte varsin baguette och gick till Île de Nantes där vi satte oss i en av trapporna. Så himla härligt väder, så varmt och soligt! Jag blev till och med röd i ansiktet när jag kom hem... Vi satt där i säkert två timmar innan vi drog oss tillbaka till Commerce och gick till Monoprix där vi köpte inför kvällen. Rike träffade en tysk som hon kände och det blev ett roligt hej då vid Bretagne. Jag promenerade från Viarme och hem och var hemma vid 18.30. Jag gick upp till mig, skypade med pappa i 30minuter och vid 19.30  kom pappan och frågade om jag skulle äta med dem och jag sa ja. Han sa då att de skulle få gäster men att jag självklart kunde äta med dem men de skulle äta vid 21.30. Jag sa då att jag skulle äta innan om det var okej och det var det. Jag gick ned och fixade ravioli med skinka och åt med N. De var alla på jättebra humör, pratade en himla massa med pappan om Melodifestivalen, svenska möbler och så. Jag gick till mig vid 20.15, började fixa mig i ordning och vid 21.10 gick jag ned och sa hej till gästerna, innan jag skulle till spårvagnen. Mamman presenterade mig för paret och pappan la till att jag var svensk. Sedan sa mamman att "elle sort tout le temps" = hon går ut hela tiden. Smått pinsamt men de sa alla "du är ung, du måste passa på!" Hahaah. Jag tog sedan spårvagnen till Commerce efter att jag önskat dem en trevlig kväll.

Jag kom till Commerce 21.25, Rike strax senare och även Sara. Vi tog sedan spårvagnen några stationer söderut till Alex lägenhet. Leemart hämtade oss vid stationen och vi gick till lägenheten där bland annat Denise, Daniella, Luis, Alex, Kenise, Camille var. Vi hälsade på dem och runt 22.30 upptäckte vi att Melodifestivalen var slut och vi tvingade dem att kolla på Aftonbladet vem som vann. Samt lyssna på låtarna haha. Vi stannade där tills midnatt ungefär då vi tog spårvagnen till Commerce. Jag, Leemart, Sara, Rike och Kensie gick till klubben Marlowe och sedan till klubben Stakinahow. Leemarts syster Mirna kom sedan dit också. Kvällen fortsatte bra och vid 4.00 tog vi nattbussen. Jag var hemma 4.30 och somnade ett tag därefter.

Härligt väder.Ännu bättre väder, säkert i solen MEN ÄNDÅ.Där vi satt i trapporna vid île de Nantes.

Precis innan jag åkte till stan för utgång.Denna bild får duga för utekvällen, i Alex lägenhet. Rike, Denise och Sara. Cooooooooooooooolt haha.


Kommentarer
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR