CSN-papper

Jag fick en kommentar häromdagen:

Hej igen! Jag läste igenom din packlista som du la upp för ett tag sedan, vilket var toppen för inspirationen, och du har skrivit upp csn-papper. Varför är det bra att ha med sig och vad är det för papper i så fall?
Ha det bra!

När jag anmälde mig till min franskakurs så ville jag inte betala 108 euro varje månad av mina fickpengar som jag får, jag ville hellre få studiebidrag från CSN då jag kände att jag lika gärna kan ta dem. Observera, studiebidrag, inte studielån. Därmed behövde jag ta med papper från CSN som skolan skulle fylla i. Det visade sig sedan att CSN och Högskoleverket inte ansåg min franskaskola som kvalificerad så jag fick inte några bidrag. Detta var då därför jag hade med CSN-papper till Frankrike :]

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack för svaret! Då kanske det är värt ett försök med det till min spanskaskola. Vet du vad kriterierna var för att skolan skilje vara giltig?

Svar: Gå in på CSN och utlandsstudier, de har en hel del kriterier... Men som sagt är max tiden för studiebidrag 6 år så om du tror du pluggar det kanske man ska spara på dem, annars är det ju bara bra att ta av dem om det funkar! :)
/Mikaela Åhlén

2013-03-25 @ 17:04:33
URL: http://vivoenmallorca.blogg.se
» KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

« NAMN SPARA INFO?
« E-POST
« URL

» KOMMENTAR